Varmt Välkommen till min sommarutställning på Bäckdalenshandelsträdgård & Cafe i Hallavara på Bjärehalvön. Den 3 juli – 10 Augusti 2018.

Vallmo

Bäckdalenshandelsträdgård § cafe´                                  Den 3 Juli – 10 augusti 2018.                                                        Där jag visar en Blomsterutställning i Akvarell och Textilabilder i mycket vacker miljö. Där serveras fika, mat och dryck samt underhållning vissa kvällar.

OBS! Sista utställningsdagen Fredagen den 10 Augusti kl 11-17.

Öppet tisdag-lördag kl 11-17

Varmt Välkomna!

Mer info kommer finns på deras hemsida.

                                                                http://www.basilika.nu/sv-SE

Blå fiskebåt Sjöviken Hamburgö

 

KONSTRUNDAN I HALLAND den 10-13 Maj kl 11-17 under Kristi Himmelfärds helgen. Välkommen att kika förbi hem till mig på BLOMSTERVÄGEN 3 i Laholm. Jag arbetar i teknikerna Akvarell och Textilabilder sydda på symaskin. Jag har utställningsnr 159. Mer info kommer.

http://www.konstlivhalland.se/

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.